Advertising/Web/Design en gewoon keihard resultaat

Met We Are Bold bied ik beter dan ooit tevoren een pakket aan marketingzaken aan waar we met inventic ooit zo succesvol waren. Een groter team dan ooit en meer kennis dan voorheen werken we inmiddels voor een paar hele mooie accounts.

Een duidelijke planning voor 2017 moet leiden tot een turbulent 2018 waarin we de gewaagde marketing acties die u zo gewend was van inventic op kwaliteit naar de kroon steken.  Voor meer informatie verwijs ik je graag naar We Are Bold

 

Knipoog

Een dikke knipoog leek me meer dan gepast naar de twee lemons die ons zo dwars hebben gezeten. Hoewel de ene Lemon nog in mijn leven is (tegen sterk verbeterde omstandigheden) is de anders inmiddels zijn eigen dood aan het bewerkstelligen. Ik zeg lang leve de BITCOIN.

Inventic is terug

Een ondernemer hecht volgens mij enorm veel waarde aan het eerste tentje dat hij opricht. Zo voelde ik dat tenminste ook met Inventic. Hoewel de mogelijkheden om een nieuw bedrijf in te schrijven bij de KVK tegenwoordig veel makkelijker is gemaakt kon ik het toch niet over mijn hard verkrijgen om mijn eerste kindje een zachte dood te laten sterven.

Vandaar de comeback van inventic. Dit keer als paraplu bedrijf voor de verschillende diensten die we tegenwoordig aanbieden. Oude klanten wees weer welkom en nieuwe klanten kies je pad door de website en neem contact met ons op.